Priznanje za COMEX iz Šapca za 30 godina poslovanja i doprinos razvoju regiona

Kompanija Comex iz Šapca dobitnica je specijalnog priznanja koje dodeljuju  Privredna komora Srbije i RPK Valjevo, Regionalna privredna komora Kolubarskog i Mačvanskog okruga.

Direktoru kompanije Comex doo, Rajku Pribiloviću, Nagradu za doprinos razvoju regiona u 2020. godini, kao i Nagradu za 30 godina poslovanja ispred Privredne komore Srbije uručio je Stanko Marković.

“2020. godina je bila izuzetno napeta usled pandemije Covid-19 i ne postoji grana privrede koja zbog toga nije trpela direktne i teške posledice. Međutim, to nas nije sprečilo da radimo najbolje što možemo, kako zbog same kompanije tako i zbog svih zaposlenih koji Comex doo  čine uspešnom firmom. Trudili smo se da zadovoljstvo klijenata ostane na visokom nivou. Sve to nije ostalo nezapaženo.”, navodi se u saopštenju kompaniji Comex povodom dodele  Nagrada.

U Comexu kažu i da neće biti opuštanja ni u nastavku i da su zadovoljni klijenti njihova najbolja nagrada.

Usled okolnosti izazvanih pandemijom Covid-19, ove godine nije održana ceremonija svečanog uručenja priznanja u Privrednoj komori, već je to učinjeno prilikom posete dobitnicima.

Više informacija o ostalim nagrađenim kompanijama pročitajte ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *